O nama


Tvrtka Copy Tec d.o.o

Do sada se možemo pohvaliti da smo postali " brother ovlaštena servisna tačka"

Tvrtka Copy Tec d.o.o., osnovano je 2005. godine sa sjedištem u Odžaku. Primarna djelatnost je servis i prodaja informatičke i uredske opreme te rezervnih dijelova, ponuda cjelokupnih informatičkih rješenja, nadogradnja računala, održavanje informatičke opreme kod korisnika i u servisu.

imamo dugogodišnje iskustvo u servisiranju računala i pisača, a povjerenje te iskren odnos prema strankama i partnerima nam je vrlo važan. Do sada se možemo pohvaliti da smo postali "brother ovlaštena servisna tačka".

Osim navedenih marki Brother koje servisiramo u i van jamstva, bavimo se servisiranjem i svih ostalih više i manje poznatih marki informatičke opreme kao što su HP (Hewlett-Packard), Lenovo (IBM), Acer, Samsung, LG, Lexmark, Fujitsu, Asus, Toshiba, Dell, Apple i ostali.

Možemo se pohvaliti i velikim skladištem originalnih, OEM i rabljenih rezervnih dijelova na koje dajemo garanciju

Provjerite i sami zašto se krug korisnika naših usluga konstantno povećava na obostrano zadovoljstvo, a mi Vam se zahvaljujemo na ukazanom povjerenju i preporuci.

Pogledajte konfiguraciju naše tvrtkeZATRAŽITE SAVJET PRI ODABIRU UREĐAJA


Rado ćemo Vas poslušati.
Recite nam više o Vama, vašim potrebama i prioritetima. Slobodno nas posjetite, nazovite ili kontaktirajte e-mailom. Rado ćemo Vas savjetovati i predložiti uređaj koji će zadovoljiti Vaše potrebe!

PRIJAVITE KVAR NA UREĐAJU


S povjerenjem.
Zatražite redovan servis, popravak ili dijagnostiku kvara. Kontaktirajte nas informacijama o modelu uređaja i opisu kvara. Ostatak ćemo dogovoriti.